Thursday, April 18, 2019

* 1st Post For 2019 *

Assalammualaikum.....

My 1st post untuk tahun 2019, 2018 tak ada post apa-apa pun di blog ni. Hari ni nak cari gambar lama, teringat ada dalam blog ni, makanya kita koreklah mana yang patut. Bila dah korek blog ni, terimbaslah banyak benda. Ternyata kita ni manusia, tak lari dari segala macam keadaan. Hehehe. Bila terbaca balik few post masa selak gambar tadi, ada rasa macam nak hempuk diri sendiri, ada rasa macam nak tepuk bahu sendiri dan pelbagai rasa.

Masih orang yang sama tetapi dengan pendirian yang mungkin agak berbeza. Ada yang mengatakan pengalaman silam ada masa sia-sia namun pada aku, pengalaman silam banyak mengubah hidup hari ini. Life must go on. Believe in yourself and not easy to fall dengan kata-kata orang. Many things need to be done. And many things that had been face.


Begitulah kita, diharapkan dengan meningkatnya usia, lebih matanglah fikiran dan diri kita lebih maju dan lebih tenang. Amin.

Last but not least.
Yours truely latest photo. Hahaha. Saja nak menepek kat sini.
Next post?
Dont ask.
Hahaha....