Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2017

*24 December 2017*

Assalammualaikum... Its been a while tak menulis di sini. Busy?  Busy lah juga tapi sekarang banyak masa habiskan tengok, Tengok ye bukan menulis, tengok facbeook dan instagram. Hahaha. Bukan tak nak menulis dah tapi konon perasan busy mengalahkan menteri. Hahaha Being a daughter & sister yang juga sekarang bekerja dengan syarikat keluarga yang menjadi kerja hakiki aka the breadwinner gang, become Independent Distributor bagi Young Living Malaysia, dan seorang student PJJ yang struggling every weekend attend kelas I try to survive. Hahaha... Menjaga emosi yang selalu naik turun, menjadi seorang makhluk yang kalau nak tidur pun dekat otak banyak menerawang berfikir untuk esok. Tapi yang lawaknya, bila tiba hari esok, ku layankan saja apa yang ada depan mata. May be ada yang tertulis di planner ku buat, ada yang ku abaikan. Itulah lumrah manusia kan. Bukannya robot yang dah fixed buat sekian-sekian. Alangkan robot pun ada masa sistem dia haywire. Hahaha Selal