Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2015

* Hola! *

Assalammualaikum, lamanya tak membebel dekat sini. Kalau aku buka ke tak buka bukan ada orang yang nak baca kot. Hahaha. Banyak benda jadi tapi aku malas nak update. Banyak aku simpan dan aku update di FB, insta, twiter atau wechat je. Malas nak karang ayat panjang. Jom aku kumpul sekali apa yang dah terjadi this few month. Last pasal aku exam bagai so exam dah lega dan dapat result kira oklah untuk makhluk PJJ yang pemalas nak study ni. Dapatlah CGPA atas 3. Sekarang ni siap tunggu nak exam lagi. Paper aku start awal tahun nanti. Orang huha-huha bercuti aku huhuhu menghadap buku nak exam. Hari ni ada masa sikit aku nak membebel. Tak ada kerja sangat. Ada tak ada standby benda nak kena kerja luar esok je.  Aku rasa aku tak pernah cerita yang aku ada seekor kucing calico yang aku adopt dalam bulan 5 hari tu yang aku angkut dari rumah Selangor. Kakak umah sebelah yang jumpa pada awalnya dan dia sempat jaga beberapa hari sebelum aku datang sana dan sambil-sambil tunggu kot ada