Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2015

* My Syawal 1436H- 3 *

Disebabkan Syawal pun dah lebih setengah bulan, nak pendek cerita je kisah beraya aku tahun ni sebab aku beraya untill raya ke 6 je. Hehe...lepas tu tak ada mood dah. Dah terbiasa dari dulu kot sebab dah masuk kerja kan. Tahun ni lagi special sebab rumah tok dan nenek saudara serta sepupu mak aku tak join mak pergi. Dah ada sindrom boleh bau orang tanya bila nak makan nasi minyak sebab Angah pun dah balik JB. Kalau dia ada, orang akan berkisar bila dia nak timang cahaya mata. Nampak tak trick aku kat sini. Hahaha. Sengal! Tak nak cerita panjang sebab lepas entry ni ada entry aku nak share yang buat aku rasa macam telinga keluar asap. So for this entry, layan gambar je lah: 4th Syawal ke Kluang, Renggam dan Simpang Renggam, rumah pakcik makcik dan sepupu kami. Actually di Renggam ada ambil video pekan dia yang ada pokok hijau yang cantik tapi tak tahu kenapalah tak boleh upload. Pagi tu, aku dan adik gerak lambat sikit sebab budak ni banyak sangat yang tertinggal. Dua kali pusi