Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2014

*Assalammualaikum*

Assalammualaikum... Selamat berpuasa semua... Hari ni dah masuk  3 Ramadhan dah...Semoga Ramadhan Kali ni lebih bermakna buat semua... Aku menulis memang sekejap ada sekejap tak ada..ni pun menulis sebab terlantar... Dalam bulan ni dah 4kali berulang ke klinik sebab asthma attack.... Muka naik tebal sebab ulang alik klinik dan mc... Hari Khamis lepas Kali ke2 than continue MC ke Jumaat makan ubat, ok sikit drive balik kampung... Alhamdulillah la ok, stabil bawa kereta... Semangat nak sambut Ramadhan dekat kampung dengan family... Biasanya 1st day Ramadhan dengan last day Ramadhan je ada change makan semeja complete adik-adik dengan mak abah.... Walaupun aku tak banyak cakap dengan abah, banyak cakap dengan mak atau erti kata suka bising-bising dengan adik-adik, tapi masa ni lah dapat berkumpul... Nak tunggu raya memang la ada tapi breakfast 1st raya aku pun selalu kat rumah nenek sebab bila semua dah ready aku masih lagi terkial2 tolong mak clear kan rumah.. Orang