Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2012

* Dugaan Ramadhan *

Rasanya ini adalah entry pertama saya untuk Ramadhan kali ini. Alhamdulillah ibadah puasa ok saja. Namun dugaan yang mendatang pelbagai-pelbagai. Mengingatkan diri sendiri bahawa Allah takkan bagi sesuatu dugaan yang tak mungkin kita tak boleh lalui. Makanya, bertabahlah duhai hati... La Tahzan Ya Qalbi... #Short entry untuk lepaskan rasa di Ramadhan Al Mubarak....

*Wordless Wednesday*

Aku rasa macam nak bunuh je "Joker Bangang" yang ada kat tempat kerja ni. Budget bagus dan berlagak tapi tak tahu apa-apa. Boleh blah! Tahu menyusahkan orang je. Siap appraisal kau nanti. #Wordless lah sangat kannnn...

* 13.07.2012*

* Baru balik dari seberang makanya tarikh jadi tanggal 13 Juli la yek...hehe* Tarikh apakah? Ok, hari ni tarikh roadtax dan insuran kereta aku expired ye. Tepat jam 12tengahmalam ni kalau aku masih ada atas jalan raya makanya its illegal la..hehe Sebenarnya selain dari tarikh expired tu, tak ada apa pun... Tak tahu nak letak title apa sebenarnya, dah lama tak menulis kat sini. Ada buka blog pun baca hasil tulisan orang lain, itupun sekali lalu. Tak tahulah mana masa aku pergi.. Kerjalah kot..Lately aku selalu masuk pintu opis kul 8am dan balik selewat 10-10.30pm... Ada yang cakap better aku bawa bantal,tilam selimut  dan berumah je kat opis.. Kerja memang tak pernah habis tapi kalau tak dibuat lagi makin berlonggok, selain tu nak elak stress kerja dateline. Balik lewat bukan sengaja malahan adakalanya sebab tak sedar masa yang dah berlalu. Minggu ni lagi berlonggok kerja disebabkan meninggalkan opis untuk seminggu pada minggu lepas. Summary untuk training seminggu lepas