Sunday, June 7, 2015

* Sampai Demam ! *

Pernah dengar orang buat asignment sampai demam? Kalau tak tidur tu adalah kan? Hahaha. Baru terjadi pada aku, buat assignment sampai demam. Kisahnya sebab aku belum sihat betul dari infections lepas tu jaga malam sebab buat assignment. Assignment dah la satu soalan jawapan dekat 6 page, tulis tangan pula tu. Huhu. Itu pun baru settle satu soalan. Satu soalan lagi aku tak tahu nak karang lagu mana. Assignment lain dan projek tak buat lagi, baru jenguk2. Habislah makcik macam ni.
Ni pun masih dedo lagi tapi masuk opis sebab nak follow up kerja. Al maklumah, dekat Johor hari Ahad adalah hari bekerja. Alhamdulillah dah settle benda urgent yang nak di follow up. Petang ni tak adalah pack sangat so that boleh curi-curi masa buat assignment sikit. Hehe. Bos tahu ye. Diizinkan buat di opis sebab tak busy hari ni. Drawing untuk plan pun aku dah settlekan part aku. Aku tak sangka pula aku boleh buat drawing tu. Aku manalah ada basic semua tu. Dulu masa kecik selalu tengok abah lukis manually. Bila dah besar, adik Ngah aku selalu buat pun manually sebab dia akan pass pada staff dia. Now my turn, directly buat guna computer. Macam nak berpinar biji mata bila buat yang complicated.
Oklah, done till here bebelan aku. Badan masih bisa-bisa lagi tapi syukur kepala dah ringan sikit. Nak pi lunch!

0 comments: