Wednesday, February 4, 2015

*Kembali Membebel*

 
Aku akan kembali membebel dalam blog ni semula...
Aku tak sure apa yang akan aku bebelkan tapi yang pasti sebelum aku busy semula dengan kerja dan study, aku akan tulis sesempat yang mungkin...
Oh ye, aku dapat baby baru warna putih. Nama dia cik Asus...Half of the price covered by duit appreciation dari tempat aku kerja...
 
 
Half lagi sendiri bayar la kan...Sebenarnya kalau tak ada duit appreciation tu pun memang nak beli yang baru sebab cik lappy lama ku dah tercabut button bagai...
Semua masih elok dan cantik tapi everytime buka je semua benda nak didelete...
Pernah nak buat kerja bawa balik sebab tak sempat nak kejar due date, habis terdelete semua...
Menangis makcik dibuatnya...
Tapi aku still simpan elok lagi..
Tabiat aku memang macam tu..Same goes with my handphone yang lama-lama, aku still simpan elok.. Tapi untuk simpan handphone lama-lama, aku suka keluarkan bateri.
Aku pernah cakap pada diri sendiri aku akan cuba update blog ni dengan benda berfaedah. Aku cuba tapi tak naklah janji sangat sebab aku ni kan jenis kuat merapu dan membebel...
Dekat handphone pun dah letak siap-siap app blogger..Dekat I-pad bubuh lama dah tapi disebabkan nama pun I-pad makanya lebih kepada menonton dari menaip...
Tak sesuai..hahaha...ALASANNNNNN...
 
Disebabkan hari ni dah start jadi penganggur, makanya selepas terjaga seperti waktu biasa hari-hari bekerja, aku tak sure nak buat apa...
Tapi yang pasti group whatssapp geng tempat kerja yang juga ada dah jadi ex staff dah start berbunyi-bunyi berketing-keting di awal pagi...
Ada yang birthday hari ni, ada yang sangkut jammed for the 1st time after change to 3rd job dan tak kurang ada yang masuk kerja terus senyap...
Apapun, aku berharap dan berdoa agar hari-hariku yang mendatang lebih tenang, dipermudahkan dan diberkati segalanya.....
 
Aminnnn....


0 comments: