Sunday, January 25, 2015

*2015*

Assalamualaikum
Lama dah tinggalkan blog terbengkalai tanpa nota...tahun baru dah berlalu hampir sebulan dan sepanjang tahun 2014 banyak yang dah terjadi....
Diri sendiri, family dan kerja....
Apa-apapun, untuk 2015 dengan bertambahnya umur diharapkan banyak lagi benda yang akan terjadi adalah perkara yang lebih baik....
Hujung 2014 aku ambil keputusan untuk further study walaupun hanya dalam mode jarak jauh...
Apply pun dah lepas tarikh tutup dan tak aku sangka aku dimaklumkan untuk register bagi intake yang latest...satu langkah yang aku tak terfikir akan buat...sebab masa apply tengah mc dalam keadaan thing tong dan terima kasih lah orang yang dah buat aku tercabar....
Lagi pun ramai cakap, dah tua buat apa kecoh nak sambung study...Dalam tak sihat asyik kena pressure.
Tapi aku rasa tak adalah, tak rugi...Insyaallah...
Awal 2015 aku buat keputusan untuk letak jawatan dari tempat kerja yang aku sendiri tak sangka aku berani buat...
Dah lama kerja kat situ kot....masa tender surat, memang ngam-ngam dah berkhidmat kat tempat kerja sekarang dan terror juga aku ni boleh mengadap manusia psiko selama 7.5 tahun...
Setia sungguh aku rasa...
Alasan berhenti untuk further study dan tolong business adik...
Nampak macam hmmmm tapi itu yang akan start aku buat dalam 2015 walaupun hakikatnya tolong adik aku tu hanya untuk sementara bagi aku nak rehat lama....hahahaha
Nak rehat daripada kerja tempuh jammed setiap pagi dan daripada nak mengadap muka bos baru may be....
Aku berharap dalam 2015 ni dapat diketemukan dan dipermudahkan dengan segala apa yang telah dirancang dan diharapkan....aminnnn...