Monday, January 27, 2014

* Bebelan Pertama di 2014*


Entry ini mungkin akan jadi entry yang pendek.
Entry pertama untuk tahun 2014.
Tahun yang semakin mencabar.
Alhamdulillah, perancangan yang direncanakan ada yang dah terlaksana.
Thanks to Norazo Aslan yang remind me pasal blog ni yang dah bersawang.
Hahaha, TQ Noks!
Tahun ni inshaAllah akan bergelar sebagai seorang student semula tetapi bukan sepenuh masa.
Jadi bila bukan sepenuh masa, jiwa raga kena kental lagi.
Last week received a happy news dari LPPOM Majelis Ulama Indonesia.
My job was recognized! Siapa tak happy bila kerja kita dapat result yang bagus dan bukan semua company yang apply dari mereka dapat ke tahap level yang kami dapat.
Even di Indonesia sendiri, standard tersebut tak semua company boleh capai.
Salah satu perkara yang aku rasa macam syukur sangat tapi dalam syukur tu, kena maintan sentiasa.
Kalau tidak, takut become worse dan pihak-pihal tertentu akan mengharap atau blaming us.
Apapun, tahun ni juga inshaAllah kalau semua berjalan lancer, kami sekeluarga akan dapat ahli keluarga baru but not from me T_T
Banyak benda dah terjadi tetapi semoga semuanya berakhir dengan pengakhiran yang bagus.
Bisnes, terima kasih kepada yang sudi buka peluang pada aku walaupun sebenarnya aku hanya penyumbang yang kecil dan masa aku sangat terhad.
Semoga yang diusahakan dan dirancangkan berjalan lancer dengan izin Yang Maha Esa..

Amin....

1 comments:

Anonymous said...

aminnnnn.... nice entry nokkk

-norazo-