Saturday, June 29, 2013

* Lee Min Ho *

Dah hujung-hujung bulan 6 tapi entry ni baru masuk entry ke 3. Makin lama makin berhabuk blog ni.
Hari ni aku kerja!
Macam bangga je bunyinya kan? Padahal aku dah bosanlah...
Tapi tak apa, layankan je dulu. Ni aku tengah meroyan ni sebab malas dan lapar.
Hari ni masuk kerja agak lewat sebab aku nak kena stayback cover system validation.

Kalau tak disebabkan kena kerja hari ni, kemungkinan besar dan sah-sah aku dah follow Kak Put ke Lee Min Ho Global Tour in Malaysia yang diadakan di KWC Fashion Mall.
Aku ni bukanlah hard core bab-bab k-pop ke artis Korea ke tapi disebabkan LMH ni je.
Dia sweet dan bukan aku follow sangat cerita-cerita lakonan dia even aku tak tahu pun dia penyanyi.
Aku hanya minat tengok dia je. Boleh? Hahaha...
Bab-bab cerita Korea aku tak nak tengok sangat disebabkan aku ni kalau dah tengok satu episode, aku gatal nak continue and at the end, tak tidur aku berapa malam.
Sudahlah aku memang ada penyakit susah nak tidur dan bila kurang tidur aku jadi ting tong.
1st cerita lakonan LMH yang aku tengok ialah Boys Over Flower dan penghasut yang bertanggungjawwab untuk aku tengok cerita ni sudah pasti Kak Putlah...
Hahaha...
Lepak-lepak rumah dia than tertengok dan at last sangkut!

Bila tengok latest photo of LMH, Nampak mamat ni dah agak berisi sikit di pipi but his lesung pipit still remain.
LMH ni tak lah jambu-jambu sangat dan mungkin sebab tu aku suka...
Kalau tengok kebanyakkan pelakon Korea yang lain, Nampak macam kejambuan tu terselah sangat...Hahaha


* This is the 1st photo that I received from Kak Put on 27/6/2013 during LMH arrival at KLIA. Even though gambar ni blur tapi kehandsoman LMH still terserlah..TQ kak! hahaha* 
#Psssttt, middle name LMH is MIN same as my nickname! Hahaha

0 comments: