Monday, February 4, 2013

* Jangan Sibuk*

Hahaha, nak tergelak bila tulis tajuk post kali ni...
Aku kalau dah lupa satu benda tu, dah malas nak buat something yang aku rasa nak buat padahal aku suka, janganlah ditegur...
Lagi ada yang menegur lagilah aku sengaja nak buat..
Ni namanya nakal cari penyakit...
Contoh hari ni ada orang dah pesan abaikan,cara tu macam beriya semacam...
Bila buat aku musykil, lagilah aku sibuk buat benda yang disuruh untuk diabaikan tu...
Macam budak-budak, adik kita atau anak sedara ke, lagi kita cakap jangan buat lagilah dia buat...
Sesetengah orang ada yang rasa tercabar...
Dalam kes aku ni, kes sengaja nak tengok reaksi.
Tak mendatangkan rugi pun selain selamba tebalkan muka atau ada yang bengang perhaps..
To those yang tahu what happen, hehehe, I sengaja noks cari pasal...
Tak ada rasa apa pun tapi saja....

3 comments:

.::puterism::. said...

weh!
saje kacau daun noks.
yang tukang sibuk pun, macam la orang yang disibukkan tu hak milik jati dia.
*tetiba menyampuk*

eheh!

.::puterism::. said...

noks.

kalau ada masa. singgah sini.

www.menulisitunamaku.blogspot.com.

percubaan pertama.

Min Min said...

Agagaga....yg sibuk itu mengambil berat namanya..hehehe....btw, baca dah pasal Lope n Husna..ngeh3