Tuesday, February 26, 2013

*Jammed*

Mood malas untuk kerja semakin menebal...
Pagi sebelum pergi kerja pun dah stress...
Masa lebih banyak dihabiskan di tempat kerja mungkin menyebabkan aku rasa terlalu letih...
Rumah hanya bagaikan hotel untuk mandi dan tidur..
This is not the life that I want!
Sudahlah sekarang setiap hari semakin jammed...
SESAK! Ada highway pun tak guna...Makan duit tol je lebih... Kemudahan makin teruk!
Semakin lama semakin nak kena keluar awal...Lama-lama esok setiap tempat kerja attached sekali tempat tidur gamaknya...
Sampai tempat kerja pula ada monster yang macam arghhhh!
Tak suka!
This few days aku sering cabut awal sebab aku tak ada feel nak stay back buat kerja dekat opis dengan hanya bertemankan si Singa...
Almaklumlah, partner in crime dah kahwin so dia kena balik awal sebab encik suami beliau kerja balik tepat masa...
Tak macam kami...Dulu lepas stayback boleh lepak makan sekali reramai borak-borak but now takkan aku seorang je perempuan yang nak join depa, tak sedaplah kan...
Aku dah bosan sangat ni....
Kalau tak, tak mungkin aku membebel dekat sini...Esok pagi kena bertekad keluar lebih awal lagi....

#Bertabahlah.....

2 comments:

:: puterism :: said...

weekend ni jom pi bigbadwolf!

Min Min said...

Aftermat punya ke? huhu...last year punya buku still xbaca lagi..hahaha..dekat mana? ari apa kak? sebab ada plan, tu yg xblk kg.