Wednesday, January 23, 2013

*PA*

It's not referring to personal assistant...PA is short form for performance appraisal...my performance appraisal is tomorrow morning, eik I mean today lah...
But sampai sekarang mata tak mahu lena lagi....
My PA evaluate by my boss and kakak tiri the AM.. Dia macam sengaja je arrange masa untuk PA aku tepat jam 8 pagi ok....
Tanyalah waktu mula kerja aku, pun pukul 8 pagi juga....
Tadi call mak as usual lah dan sempat cerita pasal PA esok, mak macam biasalah komen, sabar jelah ...Tak tahu lah apa komen depa nanti... Aku memang tak kuasa dah nak fikir... Penat noks....
Bila buat evaluate PA orang sekarang aku lebih berhati-hati sebab yang di evaluate tu boleh tahan kaki reportnya.....
Bertabahlah wahai hati, berdoalah esok tak sangkut dalam jammed yang agak vongoks macam pagi tadi.... Masuk highway dekat rumah awal-awal lagi dah jammed, keluar tol Batu Tiga, setengah jam sagkut.....terbaek betul punchcard pun pukul 8lebih, Bos semua dah masuk....

#till here bebelanku...Kena cuba untuk tidur....hohoho

2 comments:

.::puterism::. said...

so, hows the session?

Min Min said...

Alhamdulillah kak, bos n AM byk bagi advices je..
I think more +ve things than -ve...
-ve about punctualityla sebab big boss now cerewet bab tu...Tp nasib bek depa paham kenapa org lewat...
Masing2 duduk jauh, ada yg dkt Cheras & Selayang pun ada...
Lps ni tgk feedback assistant pulak pasal kami...
Yg ni yg slalu buat kita kena bantai...
But hopefully ok..Yg penting I need increament not bonus...