Saturday, September 22, 2012

* 22.09.2012*

It's just a date.
Nothing special, only me yang semakin rajin balik nak update blog eventhough tak ada cerita menarik yang boleh ditulis.
I'm working today plus my asst. ada yang tak datang so aku kena turun padang hari ni.
No working in front of PC atau kemaskini dokumenlah nampaknya even niat  dan nawaitu minggu ni datang weekend nak buat semua tu.Redha sajalah nak buat macam mana, budak tu sakit bukan merayap pergi berjoli.
Its ok, aku tak ada hal buat lab work.
Pejam mata pun boleh..Hehehe...Practice make perfect...So that budak-budak ni pun selalu tak dapat nak kelentong bila result loncat-loncat, kita paham tak payah pergi cari diarang sampai lubang cacing.
Kadang-kadang kita kena paham keadaan diarang dan juga mesin yang diarang handle.
Not all machine can function straightly for a week.
Kita sendiri pun mahu nak pengsan kalau non stop kerja...
Tapi ada juga manusia yang kadang-kadang tak paham tahu nak mempertikai saja walaupun hakikatnya dia sendiri dah tak ingat atau mungkin dah tak tahu nak running semua benda tu.
Komen memang senang kot.
Apapun lantaklah sama dia.Bukan semua benda kita boleh puaskan hati semua orang kan.
Apapun hari ni marilah aku bertapa sehari suntuk di tempat kerja ni...
Tak ada aku balik half day hari ni...
Mak pula call malam ni Angah ada buat jamuan untuk staff Angah dan orang-orang TNB....My cousins pun ada join sama dengan geng kontraktor lain.
Manalah aku sempat nak balik join.
Esok ada majlis juga.
So sorry sebab tak boleh join.
I'm too tired to drive back plus mungkin tak sempat.

#Eryn, I know u read Along's blog kan..Esok gerak jangan naughty2 sangat.Ingat pesan Mama n Along....

2 comments:

norinaomar said...

takpelah, dah tak boleh nak balik nak buat macamana kan

Min Min said...

tulah kak..