Friday, January 20, 2012

* Kahwin *

Apa aku jumpa hari ni:

"Janganlah kamu yang sudah berkahwin mempersendakan pada mereka yang belum berkahwin...
Janganlah kamu berbangga sudah berkahwin kepada mereka yang belum berkahwin...
Kerana mereka yang belum berkahwin itu Allah telah mengaturkan jodohnya yang baik-baik...
Dan mereka yang belum berkahwin itu, Allah telah mencintainya dan bukan sebarangan orang yang boleh menyentuh hatinya...."

Cukup ringkas dan padat, kalau yang tak paham maksud tu masih nak continue lagi, silakanlah...
Malas nak layan...
Mulut tempayan boleh ditutup, mulut orang ni susah nak kata, takkan nak tampal cellophane tape...
Apa yang penting kita sendiri happy dan tak menyusahkan orang...
Tak oayah nak hirau...

* Sempena hari pernikahan mereka (Ally Iskandar & Farah Lee ) hari ini, so ku saja attachkan gambar mereka ehsan dari GOOGLE.. =) *

#Mood balik ke kampung lebih tinggi berbanding mood kerja...Tak sabar nak bercuti since dah kerja straight dari new year...Honestly aku dah tak berapa ingat hari apa bertukar setiap hari...Now badan di opis tapi jiwa tak tahu ke mana dah..Haha

0 comments: