Monday, October 3, 2011

*Thank You*

"I dun force u.Just hope u can chills je"

Ayat ni macam selamba je kan tapi pada aku amat bermakna...
Aku ni kalau sedih ke sentap ke ajaklah makan, kompom hilang segala sentap sedih senak semua...
Hahahahahaha...
Itulah aku ye, kalau marah pun gila-gila gaban tahap cipan beranak lapan sekalipun, tak lama lepas tu aku sejuklah...
Tak tahu simpan lama-lama kot...

Ayat kat atas tu sebenarnya ayat selingan untuk pergi makan...
Tapi pada aku, aku hargai sangat terutamanya part ayat ni:
"hope u can chills"...
Konon tengah berduka tapi tak tunjuk depan-depan kan...
Pelempang kang baru tau...

Sekian entry Thank You saya yang pendek kepada orang yang menghantar ayat tersebut kepada saya...

#aku tak kisah apa outsiders nak kata pasal aku tapi yang pasti aku tahu orang-orang tersayang yang ada berdiri disisi kala aku jatuh bangun sangat paham aku yang dikatakan complicated ni..
Sent from my BlackBerry® Smartphone