Sunday, October 2, 2011

*Sampai Disini*

Aku happy dengan weekend ku...
Pergi makan-makan setelah membatalkan satu pemergian ke event yang best...sebab aku kena masuk opis semalam pagi..
Dan sebenarnya aku sakit kepala tahap gaban mungkin kurang tidur...

Pergi bermandi-manda dan mendekatkan diri dengan alam..
Di mana semua tak dirancang, secara tiba-tiba..
Minggu ini minggu yang agak tough untuk aku di tempat kerja dan tak sangka terbawa-bawa sehingga soal hati...
Aku akan update tentang aktiviti weekend ku namun apa yang bersarang dalam hati ini perlu ku lepaskan dulu sebelum ia membengkak...
Seseorang yang rapat dan aku sayang pernah bagitahu, kalau aku nak aku kena usaha..
Aku usaha ala kadar je, sebab dalam hati ni memang sesungguhnya nak tapi instinct sendiri mengatakan takkan dapat and there you go...

Seorang teman pernah mengingatkan, jangan terbang terlalu tinggi sebab saat kita terbang tinggi kalau terjatuh teruk jadinya...
Syukur aku tak terbang setinggi mana...
Saat jatuh begini, aku masih boleh pergi bersuka ria dan bergelak ketawa...
Tapi hakikatnya bukan mudah..
Itulah aku...
Aku ni susah kot,jenis payah nak mengikis apa dalam kepala...
Apapun tak payah cakap banyak kan, fokus with my own life is better..

Now aku rasa macam lega gila-gila sebab dah tau kebenarannya...
Time is moving so we also have to move on...
Become a better person, better life and may be new place boleh buat aku lebih tenang lagi...

# menulis adalah salah satu cara terapi untukku..sesiapa tak suka baca silalah tinggalkan blog aku ni..sekian
Sent from my BlackBerry® Smartphone

2 comments:

Norazo Aslan said...

nok!!! u kuat! u baik! u cantik! so move on k ^_____* fighting!

Min Min said...

Noks, fight!fight!fight!