Wednesday, October 12, 2011

*Blurrrr*

*Muka blurrrr apapun tak boleh blah di jam 3pagi wat repot kala malam minggu*

Minggu ni aku kerja dalam keadaan blurrr...
Selalunya setiap hari sebelum tiba di tempat kerja aku akan set objective of the day...
Dah terbiasa since dari kerja lama dulu, memang dilatih macam tu...
Tapi aku tak buat semua tu minggu ni..
Aku macam kosong...Mungkin hari Isnin hari tu je aku set lepas tu dua hari ni nan hado...
Semalam sebagai contoh, semalam ada problem dan senior aku tak ada...
Bos aku explain sikit punya panjang aku macam dapat tangkap dalam 50% je...
Selebihnya tak tahu hilang ke mana...
Petang tadi pun sama, aku baru perasan semua benda yang aku sign untuk 2hari ni advance satu hari...
Semalam aku bubuh tarikh 12hb dan hari ni 13hb...
Mungkin aku dah tak sabar nak balik ke Villa Bonda...
Pagi tadi senior aku membebel apa aku pun tak endah, macam dia cakap sesorang...
Itu memang tabiat dia, pagi-pagi datang kerja lepas cuti atau training kena membebel kat sesiapa je...
Tak pun send email panjang lebar pada semua orang kadang-kadang orang yang tak ada kena mengena pun dia ter CC...
Aku rasa bagaikan diawang-awangan...
Huhuhu...

#Ya Allah, pulihkanlah semangat aku ni...Aminnnnn
Sent from my BlackBerry® Smartphone

2 comments:

norinaomar said...

blur betul muka kau tu Min.
rajinnya bawak kerja balik rumah..memang workaholic (^_^)

Min Min said...

Kak Noi, mmg blurrr...hahaha
bukan workholic tapi terpaksa buat karang tak siap sendiri susah..