Saturday, September 24, 2011

* Apa Pun Tak Boleh *

Apa pun tak boleh..
Itu yang aku rasa sekarang ni...
Niat tahun ni nak sambung belajar secara part time pun tak jadi...
Apa pun tak boleh...
Kerja melonggok pun tak dan nak cover sekarang ni sebab tak cukup manpower + ada yang resign...
Apa pun tak boleh...
Kena cancel pergi bercuti sebab manpower tak cukup...
Apa pun tak boleh..
Betul-betul "sangkut" untuk kali kedua tapi dengan hati ais...
Apa pun tak boleh...
Nak tukar kereta besar sikit tapi fikir sayang pula kereta sekarang ni hutang tinggal sikit..
Apa pun tak boleh...
Nak beli rumah sebab malas nak pindah rumah sewa jauh dari tempat kerja tapi fikir banyak risiko...
Apa pun tak boleh...
Nak duduk dekat rumah malas pergi kerja...(LU MIMPILAH! bak kata Si Sotong)

#Mood sangat ke laut, malas nak buat kerja ni tapi kena siapkan...Duduk sesorang di opis pada hari Sabtu...LOOSERRRRR je rasa...Damn!

0 comments: