Thursday, August 11, 2011

* Minggu EMO*

Tak tahu ke mana hilangnya semangat aku...
Bangun pagi nak pergi kerja sangatlah liat rasanya untuk menyiapkan diri..
Angin tak sedap badan pun dan mengunjungi aku lagi...Asyik sakit kepala..
Dekat opis mulut kakak tiri asyik nak tukar itu dan ini..
Menyusahkan! Lepas tu sorang lagi pula cakap nak itu dan ini..Aku malas nak layan...Aku tarik muka suruh diarang bincang baru bagitahu aku...
Ini menyusahkan orang, dahlah semua nak tukar...Kalau assistant2 tu jenis kita tekan remote control boleh tukar tak apa...
Lemau...Aku pula bila bulan puasa memang lagi malas nak cakap banyak...
Ni bos tak ada lagilah macam-macam pending...
Aku sekarang tersepit dengan syarikat dan Jabatan Perdana Menteri...
Cakap salah, tak cakap salah...
Susah....Dahlah dua minggu ni kena kerja 6hari...
Aku memang tak ada mood...
Assistant ada tapi tak pernah cukup semua dalam satu hari...Macam-macam hal!
Menjahanamkan equipment aku saja adalah...Ingat benda tu murah ke apa...
Aku ni nak menjawab tiap-tiap kali bos review...
Barang tak ada baru nak bagitahu...Ingat aku Tiong Nam ke?
Komputer satu hal, aku dah request unit baru tak dapat-dapat...
Buat kerja type satu huruf hang dia dekat bape minit...
IT engineer memang cari pasal dengan aku minggu ni...
Aku tahu ni bulan puasa tapi minggu ni banyak sangat dugaan aku..
Tak apa, esok Jumaat dan lusa dah Sabtu...Balik kerja Sabtu tu aku nak pergi servs kereta sebab dah lambat aku tak perasan...
Minggu depan kerja dua hari dan cuti 5hari...
Aku nak tutup tipon....
Puas hati aku...

#Ini entry emo masa bulan puasa....

0 comments: