Thursday, August 4, 2011

* Mana Hilang? *

Ke manakah hilangnya semangat aku untuk bekerja?
Ada saja kerja yang perlu aku buat tapi masyaAllah....
Semangat tak ada langsung...
Nak menulis dalam blog ni pun tak ada semangat...Nak "tengok" orang dari jauh pun tak semangat...
Semua tak semangat....
Yang aku semangat bila ingat CUTI!
Boleh rehat....Minggu ni aku kena kerja 6hari serupa juga minggu depan...
Aduhai, liatnya rasa....
Bulan puasa padahal balik awal tepat jam 5.30petang aku punch out....
Tapi masih bercinta juga buat kerja...
Nak kata aku letih masa bulan puasa ni tak juga sebab alhamdulillah siang hari aku rasa macam biasa seperti hari-hari di bulan lain...
Sesiapa yang boleh tolong bagi semangat pada aku?
Tolonglah bagi semangat...
Tak larat dah hari ni....
Mood aku pun ke laut je...Aku banyak angguk, geleng dan tulis email dalam komunikasi harian aku akhir-akhir ni...

* Dah tertulis aku jadi begini kot..=P *

#Aku tak ada rasa....

0 comments: