Sunday, July 17, 2011

* Mesti Ada Hikmah *

Setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya...
Fikir secara positif....
Sebagai contoh macam semalam...
Hahaha....Aku nak gelak dulu sebelum bercerita...
Kisahnya semalam ada hal di Summit Hotel Subang jadinya selepas kerja rush ke sana..
Malam konon nak tengok movie tapi dibatalkan disebabkan sebab-sebab tertentu dan aku memang rela tak pergi...
Ini kisah pasal tiket yang ada..
Yerrrrrr....Anything happens with reasons...
Tak dapat tengok Harry Potter my favourite movie awal macam Mr.Harry Potter Malaysia cute tu tapi aku jumpa orang pakai baju pink dari Tourism...
Hahaha...Apa motif dia berborak dengan kawan aku (kawan aku lelaki ye) pun aku tak tahu....
Takkan gay kot..Hahahaha
Yang pasti cuci mata itu wajib...
Dah dekat setengah jam wei depan mata muka makhluk ciptaan tuhan yang indah tu...
Lepas tu Kementerian dia lepas ni dekat sebelah je Kementerian kakak aku kerja...
Hahahaha...Please don't dreaming like in the novel...
Aku lempang karang....
Fine, aku dah start merepek lagi dan sekarang aku akan jarang update status facebook, twitter, BBM dan may be blog....
Tunggulah mood aku kembali ok...
Banyak sebab semua ni terjadi ye..
Sekian terima kasih...

#Aku tak ada mood nak buat kerja sekolah.....

3 comments:

Norazo Aslan said...

serius i x paham what u wrote tp i know mesti something wonderful kan hehe

Min Min said...

hahahaha..
Noksss, I melalut tu...abaikan..hahaha

Puteri Nuur At-Terawis said...

i paham! :P