Sunday, July 10, 2011

* Being Single *

Menjadi seorang yang single kadang-kadang ada cerianya kadang-kadang ada rasa bosannya..
Ohhh!!! Kenapalah entry kali ni berbaur kisah single atau lebih senang single and available...
Macam siuttttttttt je lah!
Addoiiiii!
Bukan aku nak pun sampai la ni jadi single....Bukan tak ada yang aku suka tapi masalah tak ada yang suka kat aku (I think)...Macam mana nak kata?
Suka hatilah orang nak kata apa....Tak laku ke apa ke, yang pasti aku tahu apa yang terjadi dan apa yang aku nak elak dari terjadi lagi...
Ni kakak aku lah tadi cerita pasal happy hour....
Huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......................
Cite pasal sayanglahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.............
Nak buat iklan tampal kat surat khabar ke?
Oh NO!
Kat Luh Mahfuz dah tertulis segalanya....
Yang Esa dah aturkan segalanya....
Ok sampai sini je aku nak tulis...Aku tak ada modal dan sangat blurrrr serta ting tong gila...

#Esok kerja, aku memang tak ada feel....

2 comments:

Puteri Nuur At-Terawis said...

dengar balik lagu haven't met u yet. :p

Min Min said...

sudah dengar banyak kali sampai nak muntah tapi tetap mendengarkannya haha....
Now I wish I can sing the song by Colbie Callait I DO...bwahahaha