Tuesday, June 21, 2011

* Malas Berganda *

Mood malas kuasa berapa aku dah datang semula..
Hari ni pula kakak tiri tak ada sampai Khamis, bos dengan kakak kecik pergi meeting dengan big bos, adik gediks lagilah memang lagi pemalas, aku malas nak ambil port...
Lantak hang lah...
Malas memang malas tapi bukan aku tak buat kerja cuma macam agak slow motion....
Esok audit lagi, awal bulan audit juga, application pun melambak...
Rasa macam nak tukar kerja pun ada...
10.07.2011 nanti jadi dah cukup 4tahun aku dekat tempat ni...
Orang Cina cakap, kalau cukup 7tahun baru gatal, aku 4tahun +1tahun setengah dekat tempat kerja lama, jadi boleh gatal tukar kerja la kan..
Haha...
Ada sesiapa di sini nak offer kerja baru untuk saya?
Background food technology dan sekarang banyak cover Quality Assurance + Halal certification + Food Regulatories.
Anyone nak employed employee yang rajin, autopilot, details and ect.
Haha, gila promo diri sendiri...
Ni lepas makan + selsema lagilah malas...
Belum makan ubat lagi ni dah rasa nak bantalllllssss....
Apa tidaknya, malam tadi sampai rumah dah lewat dalam 10++pm dari opis terus tertidur sampai pukul 3am bangun mandi tak boleh tidur pula...

* Malas macam Pak Belang kucing kami di Villa Bonda *
Ok, merepek sudah...
Sambung kerja ye tuan puan...
Lunch hour dah habis nak bersongeh dekat sini...
Sekian terima kasih...

#Tentang kerja baru tu saya serius, kalau ada lubang di mana-mana yang ok dan gaji berpatutan, tolong email saya...TQ

0 comments: