Saturday, June 18, 2011

* Bagi Idea Sikit Please *

Ada sesiapa dekat sini yang pernah menghadap orang yang telinga lut bebelan dan asyik buat kerja tak ikut LAW tak?
Hari-hari cakap rasanya dah 4tahun lebih ulang cakap benda yang sama tapi masih buat kerja sambil lewa...
Bila kita remind kata kita bising tapi kalau tak ditegur memang hancur....
Macam mana tu?
Ada idea tak nak buat macam mana dengan makhluk macam ni?
Brain wash sudah, slaw talk sudah, big boss jumpa pun sudah tapi masih buat kerja hentah hape-hape....
Kerja hentah hape-hape tu akan influence kerja orang lain dan yang paling parah kena ulang kerja banyak kali....
Any idea please!
Dah tak larat nak fikir dah ni....
Makhluk ni dah tua dah kalau kahwin dah boleh jadi bapak orang anak masuk sekolah dah tapi perangai kalah budak tadika kot...
Cakap bahasa Melayu patut faham, cakap in English haram dia tak paham....
Tapi kadang-kadang dia cakap bahasa Melayu semua orang tak paham...
Macam mana tu?
Sesiapa yang lagi terror dalam leadership and management sila bagi idea.....

#Mood mengantuk sebab terjaga pukul 2am dan terus tak tidur sehingga pukul 6lebih...Ingat nak masuk opis lambat tapi ada pula joker pagi-pagi call kata ada masalah..Yang tak tahan bos joker datang-datang serang aku....Haishhhh, aku pun baru datanglah...Boleh bagi salam tak lain kali..Addoiiii, anak buah dia bawa masalah nak tambah masalah pada kita pula....Hentah hape-hape....

0 comments: