Saturday, May 14, 2011

* sepi *

Sepi, yup!
Itulah perkataan yang sesuai untuk blog aku yang semakin berhabuk ni...
Aku tak berkesempatan untuk menulis...banyak sebenarnya yang aku nak cerita, tapi masa banyak menyeka semuanya...
Sedangkan untuk diri sendiri pun tak cukup masa..sigh*
Macam-macam hal terjadi, macam-macam dugaan,macam-macam benda menguji kesabaran aku..
Sabar, tu je yang boleh aku buat tapi kadang-kadang sabar juga ada had..
Aku pun tak tahu sampai bila boleh bersabar..aku ni manusia biasa je, bukan dewa penyabar...
Aku hanya pegang pada kata-kata, semakin banyak yang aku lalui maka makin banyaklah benda dan ilmu yang aku dapat walaupun hakikatnya menyakitkan...
Hummmm...aku tak tahulah apa nak jadi, malas nak fikir dah..
Aku biarkan je semuanya ikut flow..
Macam anak panah, mana tersasar ikut arah angin pun aku dah malas nak ambil port..
Walaupun asalnya ada target..
Penat dah nak aim...

#aku tak larat dah..papepun berdoa 4 hari aku lari balik kampung ni bolehlah dapat legakan diri sendiri..
Sent from my BlackBerry® Smartphone

1 comments:

::NelyLeyana:: said...

jgn la sepi sgt...

jgn lupe update blog lepas balik kg... :)