Friday, May 6, 2011

* I'm Back! *

Akhir2 ni aku sibuk sangat..
Banyak benda yang happen dan perlu dibuat..
Sekarang ni tepat jam 3.15pagi mata aku still cerah lagi walaupun hari siang aku tadi sangat meletihkan..
Banyak benda yang keluar masuk dalam kepala ni...
Ada rasa lega dalam hati tapi dalam masa yang sama rasa sedih tetap mengiringi...
Huhhhhh...orang kata tak baik mengeluh tapi aku cuma orang biasa...
Tak banyak, sikit pasti aku mengeluh..
Berdoa jelah hati aku tenang...

#tak sabar nak balik kampung..tapi lambatnya..kesian Eryn sebab dah bape ari aku tak layan mesej dia..just mesej dan call mak je..sorryla, Along memang xlarat nak dengar repot2 harian adik yang panjang...
Sent from my BlackBerry® Smartphone

0 comments: