Wednesday, April 13, 2011

* Happy Birthday Buah Hatiku *

Happy birthday buat buah hatiku...
My sweetheart...
My hunny bunny...
My lovely little sister....
Nur Heizryn Amirah Binti Md.Hulifah...
Buah hati kami sekeluarga....


Hari ni cukuplah adik kami si Eryn ni berumur 11 tahun...
Tahun depan nak UPSR dah tapi kami still panggil dia Adik, Budak Kecik, Budak Kenit, Budak Busuk...


Semua tu refer kepada dia...Ikut dan mood Kak Long dan Abg. Ngah dia nak panggil apa....
11tahun lepas semasa kami tahu nak dapat adik, macam-macamlah perasaan...
Yang pasti aku happy sebab ada adik perempuan sorang dan adik lelaki sorang...
Masing-masing siap prepare nama untuk budak sorang ni....


Tak sangka sekarang dia dah besar, dah banyak mulut dan selalunya Q yang ditujukan pada kami sangatlah menguji....

Terutamanya pada si Abg. Ngah yang memang selalu dibuat kawan bergaduh...
Pantang si Ngah ada kat rumah, almaklumlah si Ngah nama je duduk dengan famili tapi selalu outstation...
Kalau cukup korum kami di rumah, pantang sungguh dia kalau duduk berdua dengan Ngah, kompom aku kena selit tengah...
Baik tengok tv, makan, tido, online & etc...

Adik kesayangan kami ni tak pandai meminta-minta sesuatu tapi suka bagi hins....
Agak-agak tak dapat, dia buat sendiri...
She's very creative...
Buat skateboard sendiri pun pernah gara-gara kami malas nak layan hins dari dia...=P
Pagi tadi call dia sebelum pukul 7am tapi mak kata abah dah hantar dia pergi sekolah, call tengahari mak kata belum balik ada extra class dan akhirnya baru dapat bercakap dengan dia...
Aku yang tak tahu menyanyi ni sempatlah wish birthday dan nyanyi untuk dia..
Aku dah nyanyi lagi mahu kutuk...Haishhh..Taulah Along tak tahu nyanyi...


Apapun, untuk Adik kesayangan Along ni Along nak wish Happy Birthday, semoga semua impian tercapai, jadi budak baik, bijak, dengar kata, sihat sentiasa dan etc....
SAYANG ADIK.....=D

#Planning for her birthday celebration is in progress but I'll make sure she read this entry for  like last year...