Saturday, April 23, 2011

* Cik Lisa Ku Kena Operate Lagi *


Aku ni bengkek je dengan Cik Lisa, dari hujung tahun hari tu ada je meragam..
Mula-mula tukar tayar, ok..Memang rutin wajib..Masa service awal tahun ari tu tukar segala belting...

Ada lagi, dapat ang pow CNY buat bayar bateri dia je..kiok masa masa cuti umum dekat umah, call lah tempat selalu service, nasib bek tech. nak dtg even depa xcukup orang..bateri sekarang yang tak elok atau Cik Lisa sedut ke hape..

Lepas tu ada lagi,disc ke hape untuk tayar belakang kena tukar sekali dengan water pump...murah sikit yang ni sebab buat kat bengkel membe..Dahtu bulan lepas motor cooler dengan aircon terbakar..Sabo jela, aku tengok apsal temperature tiba-tiba nek..haishhhh..

Ingat service kali ni rutin service, rupanya idak...gasket kat enjin pastu paip ke cooler dah leaking..aiyoooo..bila nak isi angin tayar nampak pula skru kontot terpacak kat tayar depan belah driver...Addoiiiii...macam-macam hal lah..Sabo jela..fikirkan pakai kete memang macam tu..Dah banyak jasa dgn aku Cik Lisa nih..Ko dah nak habis hutang macam-macam penyakit pulak la..haishhhh..

#naik lapar pulak aku bila hangin macam ni..xnak cuci Cik Lisa..lagipun nak hujan dah..

Sent from my BlackBerry® Smartphone

0 comments: