Thursday, April 14, 2011

*Day 10- A Photo Of Your Favourite Place To Eat *

Oklah, challenge untuk hari ke-10 a photo of your favourite place to eat...
Sila lihat dibawah:

* Villa Bonda *
Sebenarnya bila kita duduk berjauhan dengan keluarga, di rumah keluarga kitalah tempat yang paling kita suka makan dan sebagainya...
Aku namakan rumah keluargaku di Johor, Villa Bonda (even tak macam villa pun) sebagai tempat favourite kerana setiap kali balik kampung, apa saja yang aku nak makan pasti ada...
Walaupun adakalanya tak datang dari dapur Villa Bonda tapi ianya akan diimport masuk ke sini...

Huhuhuhu.....Rindu tempat makan ni.....Homesick memanjang...

# Villa Bonda is the best place for my favourite place to eat..

0 comments: