Thursday, March 3, 2011

* Teruja!!! *

Apa kes aku teruja?
Mau aku tak teruja bila blogger otai tinggal komen kat blog aku (pada post sebelum ni)...
Dulu aku baca blog dia senyap-senyap je..
Hehehehe...
Siapa dia?
Dia ialah En.Jamil aka StingRay ...
Dia juga pernah mengeluarkan sebuah buku > Blook HapaCrita
So kawan-kawan, jom ramai-ramai jenguk blog dia...
Aku suka baca sebab slumber & lucu...

* Adrenalin ku yang juga teruja *
#Masih teruja...bwahahahaha...

2 comments:

cik ubi said...

blog hapacrita mmg lawak..huhu..aku memg folow blog dye lame dah..:)

Min Min said...

btol3...dr dia single sampai dia kawin..hehehe