Tuesday, March 29, 2011

* New Baby *

Wahhhh....
Dah beberapa hari aku tak menulis kan?
Ni pun tetiba bangun pagi buta terus tak boleh tidur akibat back pain yang teruk sebab aku salah landing tadi....
Sebelum ni aku asyik bengkek je dengan Cik Pinky kan tapi hari Sabtu yang baru lepas aku dah carikan pengganti CikPimky dan kawan baru Mr Blue Black iaitu Miss Berry....
Dah tak tahan menggeletik aku dah berapa lama dok tahan je guna Mr Blue Black yang tak berkamera dan beberapa function fav.tak ada....
Nak online dekat rumah pun sekarang dah susah kan...
Harap maklum sajalah....
So dengan secara rasminya saya nak wish welcome pada Miss Berry...
Terima kasih pada Puan Puteri Nuur yang dok bertungkuuih lumuih teman che' pergi harung jalan ke Low Yatt tempoh hari...
Siap dapat cari gadget lain iaitu Miss WeDi.....

*aku tak tahu apa yang aku tulis...setakat lepaskan gian nak menaip pagi-pagi buta nih...

4 comments:

cik bebel said...

pasni leh upadate guna miss berry.....alallalalalal

Puteri Nuur At-Terawis said...

yiehaaa

Min Min said...

Ila, xtry lg....ajar buleh?
Kakak, hehehe..TQ tau..=)

nABiL said...

fuyooo..makin canggih skrg...dah pakai blackberry....