Friday, March 18, 2011

* Happy Friday!!! *

Aku teruja dan happy sangat sampai nak meloncat atas meja aku kat opis ...
Apa kes?
Kes tak adalah besar sangat tapi saja nak kongsi dekat sini...
Aku baru baca email dari Marketing Manager Indonesia...
Siapa yang baca entry aku (bulan lepas kalau tak silap), tahun ni aku memang pening lalat buat projek untuk Malaysia plant dan Indonesia market...
Sekarang dah masuk 2nd step sebelum 3rd step dan seterusnya...
Semalam hantar dokumen semua ke Indonesia dan hari ni aku terima dua email yang buat aku senyum dan rasa kerja-kerja aku dihargai....
Dan yang pasti email tu siap CC kepada GM, HR Manager,Plant Manager dan Lady Bos aku (even dia sedang cuti bersalin)...
Betullah apa yang orang selalu kata, apa yang dinyatakan dalam prinsip kepimpinana (Leadership)..
Appreciation is more or much better than giving money...
Bukan duit tu tak berharga tapi selalunya bila ada yang appreciate dan benda tu di"highlight"kan kepada bos kita, bos kepada bos kita dan juga big bos makanya harapan untuk dapat duit besar pun besarlah kan?
Sekian terima kasih kisah poyo teruja aku hari ni....
Kena sambung buat kerja untuk achieve target aku tahun ni dan jangan sampai projek high risk ni gagal,...
Nanti tak pasal-pasal bukan setakat bos aku je bising malahan semua big bos dah tahu dari email hari ni...
Huhuhu..
Continuosly target adalah lagi sukar untuk dicapai dan di"maintain"kan berbanding buat terus settle...

#Entry ini adalah sangat poyo, yang tak tahan nak baca sambil muntah tu, aku tak kisah asalkan aku happy...Blogku, suka hati aku..=P

0 comments: