Thursday, March 24, 2011

* Facebook & Takde Mood*

Baru-baru ni facebook lembap gila sekarang ni pula facebook kalau aku buka semua benda berjalan-jaaln...
Lain aku nak tekan lain yang tertekan...
Last-last aku yang tertekan...
Sekarang ni aku dalam mood bosan tahap gaban , mata tak boleh tido..
Ambil pendrive konon nak wat keje tapi haram satu apa tak ku sentuh..
Adeh, apa aku nak buat ni?
Tak ada mood langsung...
Macam mana nak tarik mood yang hilang ni?
Nak balik kampung lambat lagi...
Sangat tak suka bila dilanda kebosanan...
Rasa macam nak menjerit pun ada....
Adakah ini tanda-tanda orang yang tension?

#aku memang tak tahu kenapa...

0 comments: