Tuesday, March 22, 2011

* Cebisan Kata Dari Kakak *

* Plain paper will be more valuable if you right somethings which is so valuable to others* 

Cebisan kata yang akan ku tuliskan dekat sini sebenarnya dikirimkan oleh kakakku setelah dia menerima semua mesej yang aku forwardkan dari orang gila beberapa hari lepas....
Mesej-mesej yang memberi kesan pada aku dan bila aku membacanya sekali lagi malam tadi ingin aku kongsikan bersama kawan-kawan:

......... But if the someone is really yours, let him go and if he come back, then he is meant to be....

We don't need to rush. If something's bound to happen, it will happen. In the right time, with the right person and for the best reason....

So friends, mana yang dok ding dong ding dong lagi macam aku tu, sila pahami ayat atas tu betul-betul...
Mana yang mak ayah dah dok kecoh-kecoh dah suruh cari calon (macam aku kena bising dengan mak), sila keluarkan ayat cantik itu sebagai depends diri anda..
Hahahaha....
Walau apapun kalau orang tu datang lepas tinggal kita dan dia sebenarnya telah ditinggalkan oleh orang baru, makanya kirim salam aku nak bound-bound apa kebenda dengan makhluk macam tu...
PANGKAH!!!!
Memang makhluk tu sengaja nak tempah sepakan free ke bulan dari aku...
Sekarang sila tumpu dengan pelajaran anda, kerjaya anda dan life anda sendiri...
Lagi best...
Tak payah nak rushing, semua dan ditentukan...
Doa, usaha dan tunggu....

#Tapi kalau tunggu lama-lama bosan jugak kan, sila suruh mak ayah carikan senang...

0 comments: