Friday, January 7, 2011

* Hallo Semua!!! *

Selamat tahun baru 2011....=)
Dah 7 hari berlalu baru nak wish kan, entah apa2 aku nih...
Sorrylah biarkan blog ni bersawang dah berminggu2...
Tak berkesempatan nak update..
Ada masa pun tak ada mood....
Mood lebih kepada nak berehat...
FB pun update status terus logout...

Ni 1st blog update untuk tahun 2011....
Tiba2 nak cite aku ada lukis henna untuk roomate aku...=)
1st time buat tau...
Main taram jek...
Zila buka notebook, search for Henna picture..
Zasss...jumpa yang berkenan dan suruh aku lukis..
Aiyokkkk, nasib baik yang simple jek...
Almaklumlah, saya budak baru belajar....

Ni semua gara2 makcik tu ternampak Henna kat Mydin la tu...
Haishhhh..Balik2 rumah tanya aku tau melukis ke tidak....
Nasib baik tangan saya berseni..hehehehe....
Hasilnya:

* Tangan Model ..hahaha*
#Saya tak tau nak update apa..=P

0 comments: