Thursday, January 27, 2011

* Google Name *

Aku ada satu tabiat yang sampai sekarang aku rasa tak boleh buang lagi...
Tapi tabiat ni tak kacau orang pun...
Aku suka google nama orang...Macam hobi...
Tapi bukan setakat nama orang saja tau aku google tapi termasuk nama aku sendiri...
Selama ni aku google nama sebenar aku akan hanya naik 2 result saja..
Itu pun result under email address company sebab orang send email pada aku dan orang tu punya nama memang senang naik bila aku google...=P

Hari ni aku terkujat sekejap sebab nama aku dengan address tempat keje dengan ext.no dekat opis semua naik...
Nasib baik ext. no tu ext yang lama include no telefon lama sebelum convert ke no sekarang..=P
Bila aku fikirkan balik macam mana nama aku naik ni, kompom budak sales & marketing punya keje...Lepas masukkan dalam website trademal tak buat setting...
Sebelum ni aku punya nama under pendaftaran J***** pun aku dapat sembunyikan ....
Aku bukan apa, aku tak suka guna sebenar bila bukan urusan rasmi lagi-lagi bila daftar masuk dalam mana-mana benda berkaitan dengan internet...
Ada baik dan buruknya, baiknya kalau orang nak dok buat naya kat aku diarang tak dapat cari sampai lubang acing sebab aku guna nickname je..
Tapi keburukkannya aku sendiri pun tak tau sebab selama ni aku ok jek tapi pasti ada hitam dan putih dalam satu-satu benda kan...
Macam Yin Yang juga...
Macam -ve dan +ve energy juga...

#Sekarang aku sibuk Google adress FSQ sebab website dia satu-satunya aku guna dah tak boleh buka...=P

0 comments: