Tuesday, January 25, 2011

* Blocked *

Aku nak block ke atau xnak block, itu adalah hak aku kan?
Buat apa aku baca, aku nampak lepas tu aku lak rasa tak best...
Jangan salahkan aku, even aku tak tau yang diblock tu rasa bersalah ke apa...
Mungkin dia tak ada salah dengan aku tapi untuk aku tenang biarlah kena block ...
Selepas lebih 24jam kena block barulah aku unblock tapi selapas unblock orang tu memang dah tak ada dalam friendlist kita dah..
Dia juga perasan selepas lebih 24 jam...
Biarlah macam ni dulu sementara....
Dekat tempat kerja tension takkan balik rumah nak menambah tension....
Dahla aku memang spesis serius, susah nak ketawa, susah nak senyum tak kena tempat so daripada nak tambah muncung lebih baik block kan saja....


* Hambikkkkk!!! Gila besar NO ENTRY sign *

# Buat sesiapa yang terasa atau terbaca aku tak tau samada blogku masih dibacanya atau tidak, maaflah sebab buat macam tu...Aku ada alasan aku sendiri...

2 comments:

cik bebel sentiasa said...

block jer...hahahahah...tp jangan unblock semula k....hahahah

Min Min said...

Ila, akak dah unblock lpas "dia" perasan tapi xfriends lagila..hehehe