Friday, November 26, 2010

* Update Berkulat *

As my promise, I'll update all the things happen about me from the last day I wrote my entry in this blog.
(poyo jek, maam la ramai sangat nak tau pasal aku kan..=P )

On 14th aku tak buat apa sgt..
Bgn awal pagi just pergi beli breakfast n paper lepas tu tghari kua dan request org budiman teman pergi ke money changer d JJ Bukit Tinggi ..
TApi niat nak ke money changer telah merentet kepada tgk movie dan mencekik KFC..
HEhehe..
Kami layan cite "Cuti2 Cinta"


* Nasib baik watak2 utama semua aku minat..hehehe *
Sesungguhnya aku jarang tgk Malay movie kat cinema..
Bukan nak berlagak ke apa tapi disebabkan kalau aku balik kampung setiap bulan, kompom DVD Malay movie yang latest mesti ada kat rak DVD umah kami..
Kalau foreign movie jarang2 sebab Bonda Terchenta suka tapis dulu...
HAhaha..
Apapun TQ kepada orang budiman sebab teman aku g tuka duit...

Petang lepas lepas balik dari Bukit Tinggi ku sangkakan boleh layan mata tapi bila housemate aku yang sampai dari KEdah tiba, dan seorang lagi balik keje aku dikerah bersiap ikut pergi pilih langsir..
Bukan langsir untuk raya haji ye kawan2 tapi untuk majlis perkahwinan housemate ku yang sorg lagi...so next year tinggal aku sorang jek..
Kami pergi bertiga dan kakak bakal pengantin tunggu terus kat Nagoya...
Warna dah decide tapi cari kain, mengukur dan bincang design ambil masa dekat 3jam lebih...
Mak aih..
Lepas tu tempah & harga kain RM2K...
Aku terus terfikir kalau umah aku macam mana la kena caj sebab tingkap rumah aku lagi banyak dengan sliding door lagi...
Huhuhu...
Sebelum balik umah makan siap dan malamnya aku sibuk packing baju untuk outstation...
Actually no mood at all nak g negara orang sebab kepala dah fkir nak cuti panjang balik kampung..
HEhehe....

# The next entry will be post soon...=)

0 comments: