Thursday, November 4, 2010

* Happy Bithday Babe!!!*

Who's Babe?

Bukan semua kawan aku, aku panggil Babe..
Aku rasa ada dua orang je dapat panggilan tu dari aku..
Dan diarang adalah kawan rapat aku..
My best friends...
Sorang perempuan dan seorang lelaki...=)
Sepasang kan?
Tapi diarang tak couple yerrr...
Sorang dah kawin dan seoarang lagi masih single...

Happy Birthday ni aku tujukan buat yang single....
Iaitu :

* Picture taken during our visit to Muzium Samudera Malacca last year *

Happy Birthday To You!!!
Happy Birthday To You!!!
Happy Birthday To My Dear Babe!!!
Happy Birthday To You!!!
Cik Suzilawati Sutrisno....

# Thanks Babe sebab jadi membe aku selama ni....I'm really appreciate our friendship....=)

4 comments:

OyenG said...

wow..... specialnyee aku......
terima kasih lalinkz..... sayang kat u~~~ muah4

Min Min said...

Welcome lalink....luv u toooo..muah5..hehehe

missrivebell mumun said...

haha zaman biler punyer pict nie? hihi
hpy bday sis!

Min Min said...

Ko ni Mumun, akak kan dah state kat situ last year..hehehehe...muka sis kamu muka suci ke? masa practical tuhhh