Friday, November 12, 2010

* Aiseyyyman..Seganla...*


* Katak Yang Penyegan*
Memang segan bila dah besar2 ni masih nak minta tolong kat mak...
Tapi pagi2 tadi call mak minta tolong...
Tu pun call sebab dah dekat seminggu lebih dok fikir nak mint tolong ke tak....
Huhuhu...
Nasib baik mak aku memang jenis mak sporting..
Hehehe...
Minta tolong apa?
Rahsia..LOL

Aku ni memang spesis susah nak buka mulut minta tolong kat mak, adik or famili...
Tak tau kenapa....
Macam kat sini, cousin2 aku ramai jek...
Jarak umah pun sebenarnya ada jek dalm lingkungan 10km..
Tapi macam yang aku kata, berat mulut ni payah nak buka macam ada emas 10kati....
Tak nak susahkan orang, lagipun dah besar, dah kerja....
Seganlah.....
Mungkin aku rasa aku leh buat sendiri dan juga mungkin aku rasa independent...
Tapi ngan membe2 ada la aku buka mulut minta tolong even jarang2 sebenarnya...
Buat membe2 yang aku minta tolong, itu spesel kes dan korang adalah orang yang terpilih...
TQVM....
Aku appraciate sangat2 sebab ada yang sudi tolong aku si budak sengal nih....Huhuhu....

Minta tolong hal lain aku dah malu, kalau hal duit lagi haram aku nak cakap...
Yup, itulah aku....
Biarlah susah senang aku telan sendiri selagi aku mampu....

# Entry di Jumaat yang redupp...Aku adalah aku....

0 comments: