Wednesday, November 10, 2010

* Ada Aku Kesah?*

Sebenarnya aku kesah..
Aku jadi  xbest..
Aku jadi entah pape...
Buat keje melayan jek nih...
Buat syarat xnak kena tanya dengan bos or exec mulut murai cabut ekor...
Macam2 aku kesah..
Malasnya nak fikir..
Kalau orang lain boleh nampak apa yang aku fikir ni mesti orang takutt...
Hahaha..
Kalaulah juga benda yang aku fikir tu boleh ditumpangkan kat orang, mesti aku angkat dan tumpangkan..
Aci kan?
Sharing is caring...=P

* Ada Aku Kesah? *
#Apa bendala aku merepek ni....Aku fenin...Sangatla xbest bila nak berjalan (bukan aku yg nak g jalan ) tapi pokai, plan back up failed, banyak benda nak kena settle dan dapat partner pemalasa gila gaban tau menggedik jek cari jantan...=P


0 comments: