Monday, October 11, 2010

* Update Secara Kilat ~*

Sudah lama aku tak menulis di blog ni..
Bukan sengaja tapi aku perlu memberi ruang untuk diri sendiri yang tengah dilanda angin badai...
Syukur aku masih punya sahabat yang menasihati aku, ibuku yang sedia dengar luahan aku...
Hari2 biasa ku penuh dengan jadual kerja yang buat aku sedikit sebanyak wat lupakan apa yang terjadi...
Selesai audit aku pergi ke seminar dan juga meeting luar...

Anyway, meh tengok apa aku wat masa weekend dalam 2 minggu ni ngam2 sebelum dan selepas hal menyentap aku...

Last Saturday aku g anta Cik Lisa bershampoo:


Lepas tu pergi melayan cite ni sesorang sambil makan Mc Delux yang aku tapau :



Lepas tu aku kebosanan lalu brpusing2 dan nampak sales makanya ini hasilnya:


Keesokkannya pulak pergi ke Taman Pertanian Shah Alam...Plan sejak sebelum puasa...Nak gambo banya sila tgk di FB..Skytrex Extreme tapi x extreme mana pun...:


Dan malam tu dapat berita...

Dalam minggu tu keje dengan melayan jek, muka nampak bese2 tapi ati tuhan jek yang tahu...
Isnin pergi 1st class tarian..Pix tak angkat sebab xde mood...
Tunggulah bila dah ok nanti dengan kostum aku upload..(hujung bulan nih perform)...
Rabu ke Sunway Convention Centre, Jumaat ke FMM ( Federation Malaysian Manufacturer)...
Di FMM separuh  hari dan terus balik kampung sebab aku half day.. (tapi sempat singgah One Utama cari barang jap)
Malamnya makan2 raya untuk staff MIaziawa di Sabak Awor...Soryla aku xde gambar lagi sebab aku tak de mood...
Tuan tanah kedaung pun tak pesan kat kakak dia nih suh capture picture yang senonoh...

Sabtu aku tak ke mana...
Mak pergi merewangkan diri dan aku menjadi surirumah sepenuh masa...
Mengerjakan rumah mak, anta dan amik adik g sekolah dan prepare makan pakai dia...
Tetiba Sabtu dia kena sekolah lak...
Tapi sekolah agama ponteng sebab kakak dia tertido tak kejut dia yang juga tido...mak balik2 tengok kitarang selamat dua beradik lena cantik je depan tv...Hehehe...
Petang g klinik anta adik badan panas pastu kitarang ke Batu Pahat sebab nak melayan cerita ini:



Tapi yang failed bila sampai part naga terbang dan Mawi terjerut tiba2 cite terbantut lampu terbula...filem sangkut...Macam entah pape...Adik cakap :
" Macam tengok CD cetak rompak je Long..."
hehehehe...mulut adik aku ni hmemang lerr...
Cite ni best tapi part tangan Mawi tak berbalut jap tu memang obvious...
HUhuhu....

Hari Ahad pagi2 kasi settle semua keje rumah pastu pergi wedding kawan2 bersama Cik Zubaidah...
Mula2 pergi wedding Haizura and after that g wedding close frenz kitarang...NOha...




 Balik wedding depa, aku anta adik g potong rambut lak...Dia nak exam next week...
Mak dah pesan semalam tapi aku lupa....
Balik anta dak Kecik potong rambut, aku pengsan tak sedar diri tertido kat bilik mak dengan dak Kecik sekali...
Mak balik geleng pale...hehehee....
Gerak balik Shah Alam After Isyak...
Dan tiba umah dekat 1am...Semua gara2 kemalangan ngeri di Kilometer 223 H'way PLUS....
Sangat ngeri dan aku masih terbayang2...
Dan ari ni MC sebab tak sedap badan....

# Tadi tanya doc. pasal tangan, Doc cakap maybe tak cukup kalsium atau nerf problem ataupun tulang dari belakang problem...Huhuhuhu....afta this nak g cari benda2 yang doc suh cari n telan n buat...ngiiiiiii...~*

0 comments: