Wednesday, October 13, 2010

* Sedikit Tentang....*

Semalam hari aku MC aka hari aku serabut...
Tangan kanan aku bengkak, nerf problem + doc kata kurang kalsium...
Hampeh je komen second doc tu...
Aku tak minum susu tepung, itu ku akui tapi aku minum vitagen, makan yogurt dan minum susu basah...
Xcukup lagi akan ku telan CalciYum lepas ni....

Tapi kat Mc state aku Pharyngitis aka sore throat...
Hehehe...entah pape kan aku tapi percayalah tekak aku memang merah gila masa tu....
Badan seram sejuk tapi takde demam....Ngiii....
Masa g jumpa doc drive guna tangan kiri jek, tangan kanan sangkut kat stereng sebab tangan kanan tak berapa ada rasa....
Huhuhu...tapi dia tak state gak prob tu...=P
Malam tadi mood aku berswing2, kenapa?
Sebab ternampak pix yang buat aku punya kepala otak menganalisis dengan lajunya....
Haishhhhh...Susah budak suka tengok CSI nih...
Suka buat macam2 kesimpulan....
So aku punya status FB pun jadi emo lak...=P
Lepas tu aku dok terfikir pasal mangkuk tak boleh pakai tu...
Haishhh...Lagi buat aku berswing2 berganda2....
Dah la masa tu lapo si delivery McD tak kunjung2 tiba...

Hari ni datang keje macam2 hal...
Ishkkk...ni malas nak tinggal meja aku lelama nih, ada jek....
Pastu ada yang menggeramkan...
Tapi malas nak layan sangat, ikutkan jelah....
Just follow the flow...
Petang training tarian lagi, aku dah tertinggal dua training session dan hasilnya aku takleh catch up semua....
Banyak step yang dah bertambah...
Saksikanlah badut menari masa dinner nanti..=(
Lepas training still stayback sbab banyak benda nak settle...
Tapi apa aku suka masa stayback ialah aku pasti akan tertawa habis-habisan melayan joke2 dari diarang yang sama2 stayback...
Macam2 lawak buat aku tergelak....
Masa tergelak ni lah semua masalah aku dapat lupakan....
Masalah yang tak terluah...
To privacy to share with anyone or any close dearest....=/

Malam ni aku makan dengan cousin ku Si Cik Izzati, anak Busu aku...
Bakal arkitek yang banyak muluttttt....macam kakak sepupu dia gak..hahaha
Actually dah lama dia wujud kat Shah Alam tapi masa raya ritu baru kutahu dia dah habis Matrik...
Entah pape aku kan...Hehehe..
Dah la nak call dia tercall mak dia...
Cover malu minta no. dia dari Busu aku..wakakaka...
Dan TQ juga ada sorang lagi sudi melepak dengan kitarang...
Menceriakan suasana....

Hurmmmm...Aku masih celaru....
Aku hanya berdoa pada Yang Esa agar hilangkan kecelaruan dan timbulkanlah ketenangan...
Aminnnn....
* Biarlah aku gila2 dan bukan gila...Aku tahu Yang Esa itu Maha Adil dan Saksama...*
 #Malas nak layan sangat celaru2 ni, nanti mereng susah lakkkk....Ngiiiiiii...Sudeh2!!! Mau tidurrrr...Esok kena masuk keje awallllll...Suddenly okkkk....


0 comments: