Tuesday, October 19, 2010

* Rasa2 La Kan..~*

Sekarang ni aku rasa macam nak tidur..
Hehehe...
Tantok gila..
Semalam buat apa?
Semalam balik dah dekat 8pm kira awal sikit ar dari biasa...
Poyo konon blurrr tak tau nak buat apa tapi at last sampai ke malam juga aku duduk kat opis...
Ye arrr, aku balik awal pun bukannya aku ada laki kat umah, paling sengal pun bukannya aku dok ngan famili..

Balik umah mandi2,makan nasi kerabu yang tak kick budu kurang ,cili kurang  beli kat pasar malam sect 16...
Sudah makan, iron baju la konon tapi sambil on9 juga...
Lepas tu separuh jalan iron baju housemate aku yang rajin ajak makan cekodok kentang pulak...
Haishhhh...
Pantang betul aku la...
Pantang dipelawa dengan makanan...Hehehe...
Dah la aku wat keje iron tinggal sikit jadi terbantut jap...

Malam nak tidur baru je ON lampu tidur, Off lampu besar..
Tiba2 jadi gulap gulita bilikku...
Yerrrrr...dengan automatiknya mentol lampu tido ku kena sumpah jadi katak ini aku tipu...
Aku pantang betulla tidur gelap sebab macam tak leh nafas...
At last aku tido dalam cahaya keimanan..Hahaha...
Pasang lampu besar arr..

Ari ni masuk keje blurrrrrrrr gila..
Pagi2 dah masuk production, ada supplier datang..
Masuk2 opis lak dapat tahu opis nak kena reno..
Arghhh...Aku tak kisah kalau tak ganggu hidup aku tapi ni mengganggu keje aku...
Tempat duduk bergalih...
Bak kata orang Cina, Fung Shui tada bagus...
Silau, sempit dan mengganggu laluan....
Tak kisah la perabot baru ke hapa...
Itu semua tak menarik okkkk sebab space sempit...
Tadi tengok plan banyak yang aku isi kat ruang feedback form...
Peduli hapa...
Dah la semua kabinet nak dihapuskan sebab nak buat kempen less paper use gamaknya...
Aku sekarang dalam keadaan tak ada mood...
Sape2 nak cari pasal sila2kanlah kalau teringin nak kena "nasihat" dengan aku...
Asisstant aku pagi2 dah kena dah..
Selalu buat perangai masa mood aku baik kan, ari ni amik...
Sedap jek satu persatu aku bentangkan...
Sekian Terima Kasih...

# Mood akan berswing2 bila mengantuk dan terfikir lambat lagi nak balik kampung dan juga pabila teringat cuti kena cancel tiba2 permintaan dari Boss sebab hujung tahun sibuk...Akan di audit + review+buat audit dan seangkatan dengannya...

0 comments: