Thursday, October 21, 2010

* Nak Tau Tak? *

Korang nak tau ke xnak aku still je nak menulis something kat blog aku ni...
Hehehe..
Aku sekarang rasa "lalalalalala~*"
Sangat sengallah kalau nak dikirakan...
Keje ada tapi aku blurrrr..
Minggu ni busy buat preparation untuk dinner & team building company anjuran Club..
Semalam training tarian terakhir , aku masih cincai boncai jek.
Tapi trainer tu cakap ok la sebab kitarang zero basic kkkk..
Esok pagi2 aku dah nak kena terpacak kat tempat keje lebih awal dari orang lain sebelum gerak g tempat team building di PD..
Aku kena arrange semua yang depart dari sini..
Aku punya chairman dengan Apek gerak dulu settle hal kat hotel..
Aku dengan yang 2orang lagi naik bus...
Huhuhu...

Tapi apapun aku rasa nak "Lalalala~*'' saje ari ni dari semalam, semalamnya dan semalamnya...
Jangan ditanya kenapa...
Hehehe...
Lebih baik aku happy dari aku muncung stress memanjang...
Kalau aku stress semua hasilan tulisan aku dah macam tulisan lepas geram paling senang ramai orang kena sumpah jek..=P
Apapun TQ ya friends yang tau...
Ngeh3....

#Aku menaip dengan keadaan jari hantu aku tangan kanan aku bengkak sebab terhentak bucu lab bench masa angkat fail berat...huhuhu..sakit berdenyut lagi wooo..biruuuu

0 comments: