Wednesday, October 13, 2010

* HAishhhh..Xbest la..*

Apa yang tak bestnya nih?
Jawapannya ialahhhhhhhhhhh.....
Menariiiiiii...Xsukalahhhh...
Semalam kan aku ada cite aku tak leh catch up step...
Ari ni training dengan koreografer aku rasa macam dah boleh tapi bila try dengan music aku terkedu bila tiba step yang aku lemauuuuu tu...
Hasilnya aku tensionnnnn..
Dah la kaki sakit..
Ni panas2 kaki kena pakai ankle guard...
Rimas tauuuu...

Takpe2, tadi senior exec msg aku, dan msg tu buat aku punya xbest fly sikit pergi..
Hehehe...
Esok bos kepada bos ajak g Empire ada dinner threat...
Jimat duit dinner malam sok...Hahaha...
Tak senonoh kan?
Sebut makan konon terus jadi release bagai...
Padahal kejap lagi berfikir balik macam bagai dalam kepala hotakkkk nih...

Apapun yang paling tak best waktu dan saat nih ialah aku kepanasan dek kebahangan yang terserlah...
Bagaikan nak duduk dalam ais tak pun duduk dlm fridge...
Hehehe..keje gila la kalau aku buat...
Paling sengal pun aku masuk perut Cik Lisa, start enjin on aircon...
Tapi xpela, kirim salam je la yek...
Sebab aku taknak membazirkan tenaga Cik Lisa...
Nanti kalau apa2 hal Cik Lisa tu pow aku jugak...

# Sudah2lah merepek di saat ni....Aku tak tahu nak release macam mana..Melalut kat sini adalah salah satu cara terbaik kot...Sape2 yang tak berkenan, silalah ignore...Ngiiii

0 comments: