Thursday, September 2, 2010

*Tiba2*

Tiba2 aku rasa macam tak best...
Yup, afta I read a comment in FB...
Aku rasa kecik sgt...
I realise that I make a wrong thing b4..
Tapi aku dah sedar dari sume tu...
Akibatnya tanggung sendiri yek..
Dalam rela aku terpaksa even sebenarnya tak suka..
Ada orang tau?
Xde..
Kenapa?
Sebab aku tak nak mnyusahkan..
Sebab aku tak nak ada org mngungkit...
Aku telan je walaupun pahit...
Aku suka pun tak guna sebab semua tak tahu...
Aku terpaksa terima je bulat2 depan mata...
Boleh ke aku pusing ke lain?
Mungkin boleh tapi boleh ke orang keliling accept?
Arghhh...aku tak suka..
Ni semua sebab satu hal jek..
Benci tollllll.....
Aku tak boleh buat pilihan...
Aku nak nangis...
Tapi tak keluar air mata...=(

#Aku rasa tertekan...Sampai keluar semua jerawat kat muka lagi byk dari tai lalat muka aku...

4 comments:

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

dugaan... sabau2..

Min Min said...

Zikri,akak sabo la ni...

Hang Tuah said...

sabor kak min ;P..heheh...

Min Min said...

Tetibe jek panggil aku kak Min ni apa kes?dah la pagi2 msk opis dah online ek?huhuhu...