Thursday, September 23, 2010

* Rasa Macammmm....*

Rasa macam nak tido...
Hehehe...
Mengantuk la...Sakit pale...
Lepas tu tadi masa lunch bantai makan Nasik Lemak Curry Chicken + Sambal Sotong lak siap ada tapau pau red bean lagi dari Pak Hailam Kopitiam..hahaha..
Mana tak berat je mata...
Macam nak kena tongkat dengan forsep jek nih..
Biar besar sikit mata..Kalau batang mancis pendek sangat..
Hehehe...

Aku siap imagine, alangkah bestnya kalau masa ni masih kat umah di kampung...
Kompom dah layu bawah kipas, kepala beralaskan kusyen landing depan tv..hehehe...
Tak pun baru lepas layan kartun Ninja Boys & Kampung Boy...
Ngeh3...
Kat umah sini xdapat layan sangat cite2 peberet...
Kat kampung aku dengan Kecik satu kepala...
Layan Detective Conan la, CSI la, Numbers la, House la, apa lagi ek?
Laverage, kadang2 TVIQ pun layan...Hahaha..
Rancangan yang dok bagi idea kat budak2 macam mana nak sepahkan rumah...mak aku kata la...
Kalau kat umah sini, layanlah ko cite Indon..Tu pun kalau nak join tuan punya ASTRO tengok...
Tak paham aku, cite Indon banyak meleret2 la...
Sama macam cite Hindustan...
Jalan cite aku dah leh agak...Ngeh3...
Kalau tak, pergi masuk bilik tengok siaran TV standard mended...

Dannnn...kalau rasa macam cite tak bleh blah...
Layanlah internet sampai muntah....
Hapdet la blog ke status FB ke, wat word search ke, baca novel ke...
Dan paling mudah tido jelahhhh..macamla kat sini senang tido macam kat kampung..=P
Actually sekarang ni aku tengah bosan tahap gaban...
Xde mood...
Thinking about something & some one...huhhh...
Anyone can kick off the bad mood far from me?
Please2 !!....

# Kalau korang perasan, bila aku kat kampung, memang sangatlah jarang aku update blog...Bukan pasal internet ngok ngek je tapi sebab masa aku memang dipenuhi pelbagai aktiviti yang leh wat aku xbosan...Kat sini? Don't ask me why...=P

4 comments:

miss mumun said...

haha.. nie yg best jeleskan kak min nie.. tgh guling2 atas tilam dpn kipas.. whee

Min Min said...

Mumun, akak taksuka guling2 atas tilam..kt kg akak tido pun atas comforter jek..hehehe..

nABiL said...

btl tu..kat kg mcm2 aktvt kan..nk tgk intenet mmg xde masa dah..tp duk kt cn...masa membazir cm tu xde,,,hahah

Min Min said...

Biey, btol tu...kalau kat kampung buka internet utk update FB jek..tu pun xkuasa buka komputer...guna fon jap pastu offline blk...